Bozdağ Kayak Merkezi

Bozdağ Kayak Merkezi

İzmir'in doğusundaki Bozdağ köyünün merkezinde yer alan, İzmir'in kayak kenti için en önemli destinasyonlardan biri olan Bozdağ İzmir kayak dağı ve Bozdağ'ın kayak dağı doğa sporları için en güzel alanlardan biridir. faaliyetler. 2.156 metrelik dağ, birlikte tırmanmak ve kaymak için farklı yollar sunar. Kayak dağı Bozdağ'a otobüsle veya özel araçla veya teleferikle en kolay ve eğlenceli yolla ulaşabilirsiniz.

Bozdağ Kayak Merkezinde yapabileceğiniz aktiviteler

• Dünyanın dört bir yanından turistlerle İzmir'in en popüler turistik destinasyonlarından biri olan Bozdağ Kayak İzmir, kışın 80-120 cm kara ulaşabilir. Kayak genellikle Aralık'tan Mart sonuna kadar her yıl ve sürekli olarak mevcuttur.

• Bozdağ'a giden yol boyunca, İzmir'in Kayak Dağı zirvesine çıkmadan önce dinlenip yemek yiyebileceğiniz ve dağın tepesinde çay keyfi yapabileceğiniz çeşitli lounge ve restoranlar mevcuttur.

• Çift teleferik sizi dağın tepesine götürür, bu sırada dağın zirvesine giden yol boyunca muhteşem manzaraların tadını çıkarabilir ve buradan başlangıç ​​noktasına geri dönebilirsiniz.