Kuş Cenneti

Kuş Cenneti

Kızılmack Nehri Deltası'nın kuş cenneti, Türkiye'nin kuzeyindeki 1.100 kuş türünün% 40'ı ile Samsun'un sanat kentidir. Şamson'un kuş cenneti, Karadeniz havzasının güneyinde en yüksek kuş türlerine ev sahipliği yapan doğal Türkiye'nin en güzel destinasyonlarından biridir. Yer, gezileri ve göçleri sırasında milyonlarca kuşu barındıran bir doğa rezervi olarak bilinir. Bazıları çok nadir olan yılın mevsimleri. Site, yalnızca içinde bulundukları bazı nesli tükenmekte olan türlere ev sahipliği yapıyor, özellikle Tenga Flavebs, çirkin sözde ve siyah boyunlu diken sifonu. Delta bölgesi, pek çok nadir pelvik bitkinin en önemli alanlarından biridir ve ağaçlar ve göller arasındaki farklı doğası ile karakterizedir.

Kuş cennetinde yapabileceğiniz aktiviteler

• siz ve aileniz bölgenin doğal güzelliğinin tadını çıkarmak ve birçok cazibe merkezi, ağaç, bitki ve göl hakkında bilgi edinmek için bölgeyi gezmeye başlayabilirsiniz.

• Rezerv, nehrin ve çevresindeki göllerin üzerinden geçen bazı köprüler içerir, bu yerin hatıra fotoğraflarını çekmek için kullanabilirsiniz.

• Kuş cennetinde ayrıca, mahallede yaşayan kuşlar ve onu barındıran göçmen kuşlar için barınak olarak kullanılan, ziyaretinize değer sağlam bir kule de bulunmaktadır.

• Bölgedeki göllerin yakınında kuş, ördek ve kazları görün ve ender türlerin fotoğraflarını çekmeyi unutmayın.

• Manzaraya fotoğraf çekmeye değer büyüleyici renkler veren gün batımı anlarında en güzel kuş cennetinin tadını çıkarmalısınız.

• Tesis bünyesindeki restoranlardan birinde ülkenin kuzey bölgesinden yerel bir yemeğin tadını çıkarın.