İnkaya Çınarı

İnkaya Çınarı

Sevgili Gezgin, Bursa'daki İnkaya Çınarı ziyaret etmek için Türkiye Menkul Kıymetler Bursası'na ziyaretinizi planlarken unutmayın. Planınızın başında İnkaya köyünde bulunan bu İnkaya Çınarı Bursa'da Türkiye'nin en büyük ve en önemli turistik yerlerinden biridir. 18,5 metre uzunluğunda, 35 metre yüksekliğinde ve yaklaşık 600 yıllık olup, ekim tarihinin Osmanlı milletinin başlangıcına kadar uzandığı söylenmektedir.

Bursa'nın İnkaya Çınarında yapabileceğiniz aktiviteler

• İnkaya Çınarın etrafı bir kafe-borsa ve harika bir atmosfere ve Bursa'nın panoramik manzarasına sahip bir restoran ile çevrilidir. Her gün konuklara en kaliteli sebzeler, peynirler, yoğurtlar, reçeller ve diğer taze belediye ürünleriyle zengin geleneksel kahvaltı servis edilmektedir.

• Hediyelerinizin çoğunu kendinize ve arkadaşlarınıza satın alabileceğiniz antika, hediyelik eşya, giysi ve ev yapımı yün satan birçok açık hava mağazası da vardır.

• İnkaya Çınarı, Hatıra fotoğraflarını çekmek için mükemmel bir yerdir, bu nedenle bu güzel yere varışınızı belgeleyecek fotoğrafları çekmeyi unutmayın.