Saitabat şelalesi

Saitabat şelalesi

Bursa'nın kalbine sadece birkaç kilometre uzaklıkta, Kestel denen bir bölgede, küçük Takas Şelalesi bulunuyor. Her yerden yeşil çayırlar ve meşe ağaçları ile çevrilidir. Şelalelerin kükremesinin sesleri tüm bölgede duyuluyor. Alan uzun zamandır yeraltında kalmış ve ardından kayalık sellerin etkisiyle göz alıcı Bursa Şelalesi haline gelmiştir.

Saitabat şelalesinde yapabileceğiniz aktiviteler

• Saitabat Şelalesi'ne giderken kestane balı gibi pek çok balı deneyimleme, arıların hücrelerini görme, bunlardan bal ve polen nasıl elde edildiğini görme fırsatı bulacağınız Balayımızı ziyaret edebilirsiniz.

• Özellikle akan suyun sesini duyup akan suyun önünden geçerken keyifli bir gezinti yapacaksınız. doğal manzaralar eşliğinde hediyelik eşya götürmek için de ideal.

• yerinde mangal yerleri var, arkadaşlarınız ve ailenizle barbekü yapabilirsiniz ve tavsiye etmek gerçekten keyifli bir deneyimdir.

• Tesis bünyesinde balık ve ızgaralar dahil Türk lezzetleri sunan ve çevrenin güzel manzaralarını sunan birçok özel restoran bulunmaktadır.

• Bahsedilen Abad köyünde daha fazla zaman geçirmek ve doğanın güzelliğinin tadını çıkarmak istiyorsanız, bir tatil evine veya turistlerin ağırlandığı dinlendirici bir çiftlik ve villaya inebilirsiniz.