Sudüşen Şelalesi

Sudüşen Şelalesi

Sudüşen Şelalesi, Termal köyüne yaklaşık 9 km uzaklıkta olup Yalova'nın turistik yerlerinden biri ve genel olarak Türkiye'nin turistik yerlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Sudüşen Şelalesi, dağların ve vadilerin turistler ve yöre sakinleri için bir çıkış noktası olarak kabul edildiği çok görkemli bir yol üzerinde yer alan en güzel Bursa şelalelerinden biri olduğu için eşsiz doğal güzelliği ile ünlüydü.Ovaz Banar köyüne sadece 8 km, Yalova şehrine yaklaşık 12 km veya biraz daha fazla uzaklıktadır.

Yapabileceğiniz aktiviteler

• Sudüşen, eşsiz ve soğuk bir doğaya sahip dağlık bir alanda, etrafına ahşap bankların serildiği ve ziyaretçilerin sitede mangal yapabilecekleri yerler olması nedeniyle Yalova'nın en şaşırtıcı şelalelerinden biridir.

• Şelalelerin yakınında öğle yemeği yiyebileceğiniz ve çevrenin güzelliğinin tadını çıkarabileceğiniz Sudüşen Şelaleleri yakınlarında çok sayıda restoran ve kafe bulunmaktadır.

• Sudüşen Şelalesi ve çevresi anı fotoğrafları çekmek için ideal bir yerdir Şelaleye gelmeden önce fotoğraf makinenizi yanınızda getirmeyi unutmayın, bu büyüleyici doğal yerin harika bir fotoğraf koleksiyonuna sahip olabilirsiniz.