Emaar Square AVM

Emaar Square AVM

Emaar Square AVM, özellikle İstanbul'un ünlü Üsküdar semtinde, eğlence seçenekleri ve oyun merkezlerinin yanı sıra turistlerin ilgisini çeken çeşitli alışveriş seçeneklerini bir araya getiren, İstanbul'un en iyi Asya alışveriş ve eğlence mekanlarından biridir. Bu nedenle, şehre gelen birçok ziyaretçinin geçmeye istekli olduğu İstanbul'un en önemli turistik yerlerinden biridir.

Emaar Square AVM'inde yapabileceğiniz aktiviteler

• Aradığınız ürün türü ne olursa olsun, giyim, parfüm, aksesuar, saat, altın takılar veya ayakkabı olsun, Emaar Square mağazalarında çok sayıda satış noktası ve daha fazlasını bulacaksınız ve Emaar Square fiyatları çok yüksek uygun.

• Emaar Square içerisindeki sinema deneyimi, sizlere şiddetle tavsiye ettiğimiz deneyimlerden biridir. Birkaç kattan oluşan ve yaklaşık 2.400 seyirci barındıran AVM içerisindeki sinema, İstanbul Anadolu yakasında 4DX özelliğine sahip ilk tiyatroya sahip.

• Emaar Alışveriş Merkezi'nin en önemli özelliklerinden biri, İstanbul'un başka bir yerinde bulamayacağınız hayvanat bahçesi ve akvaryum, deniz canlıları, rengarenk balıklar ve su hayvanat bahçesinde pratik yapmanıza izin verilecek çok sayıda rekreasyon aktivitesidir.

• Yemek yeme zamanı geldiğinde, Doğu ve Batı mutfağının yanı sıra yerel yemekler, İtalyan hamur işleri, pizzalar ve tüm aileye uygun diğer lezzetler de dahil olmak üzere çok çeşitli yemek seçenekleri ile karşı karşıya bulacaksınız. paranın köşesi.

• Emaar Mlışveriş Merkezi'nde dolaştıktan sonra, alışveriş turunuzu Akasya Mall of İstanbul, Watergarden İstanbul gibi yakınlardaki turistik yerlerle tamamlayabilir, çocuklarınızı İstanbul'un Kedzania'sına götürebilir veya İstanbul'un meşhur Üsküdar sokaklarında gezintiye çıkabilirsiniz.