Watergarden İstanbul

Watergarden İstanbul

Watergarden İstanbul bugün, İstanbul'un en ünlü Asya küflerinden biri ve ideal bir aile buluşma yeri olması nedeniyle İstanbul'a gelen çok sayıda turisti kendine çeken İstanbul'un en iyilerinden biridir. AVM, İstanbul'un ünlü Kadıköy semtinde yer almaktadır. çeşitli alışveriş hizmetleri ve eğlence tesisleri Tüm gün süren bir deneyim, İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken bir yer.

Watergarden İstanbul'da yapabileceğiniz en iyi aktiviteler

• İstanbul'un prestijli komplekslerinden birinde kapsamlı bir alışveriş turu yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz, Mall geniş bir yelpazede satış noktaları ve uluslararası Ayakkabı markaları, aksesuarlar, saatler, deri ürünleri, bebek malzemeleri ve elektronikler sunmaktadır.

• Watergarden İstanbul bu isim boşuna değil! Gerçekten de Türkiye'nin en büyük dansçı çeşmelerinden birinin önündesiniz, bu küçük sanayi kuruluşlarının hoş bir manzarasını seyrediyorsunuz ve yakınlarda hatıra fotoğrafları çekiyorsunuz.

• Heyecan verici bir bowling meraklısıysanız, bowling salonundaki bu oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyun, İstanbul'daki Water Garden'da gününüz için yarışma daha da heyecanlı olacak.

• Yemek için köstebek içindeki yemek alanında fast food, Doğu ve Batı mutfağı, İtalyan hamur işleri ve pizzalar bulacaksınız, daha fazla eğlence için çeşme önünde ve Watergarden İstanbul'un en iyi restoranında öğle yemeği yiyebilirsiniz.

• Daha fazla eğlence için, İstanbul'un güzel çevresini unutulmaz bir tura çıkarmak için İstanbul'un Brandyum Alışveriş Merkezi'ne, yakındaki Emaar İstanbul Alışveriş Merkezi'ne veya İstanbul Bağdat Caddesi'ne gidebilir, ancak çocuklarınızla birlikte başka türlü eğlenmek için İstanbul Oyunları Müzesi'ni geçebilirsiniz.