şemsiyeler sokağı istanbul

şemsiyeler sokağı istanbul

Türkiye'de Şemsiyeler Sokağı, İstanbul'un Kadıköy semtinde yer alan İstanbul'un en güzel caddelerinden biri olup, esnafların güneşi sokak ziyaretçilerinden engellemek için çok sayıda renkli şemsiyeyi askıya almaya karar verirken, aya özel bir karakter kazandırıyor. Her ziyaretçinin İstanbul'da seyahat etmeye istekli olduğu, İstanbul'un en güzel turistik yerlerinden biri haline gelen paraşüt caddesi

İstanbul'un Şemsiyeler Sokağında yapabileceğiniz aktiviteler

• sokakta asılı duran binlerce renkli şemsiyeyi hayranlıkla seyredebilir ve ziyaretinizin anısına mahallelerinin fotoğraflarını çekebilirsiniz.

• daha sonra Şemsiyeler Sokağı'nda biraz gezinin ve size İstanbul toplumuna yaklaşma fırsatı veren bir cadde olan İstanbul halkının popüler kültürünü öğrenin.

• daha sonra Şemsiyeler Sokağı'nda biraz gezinin ve size İstanbul toplumuna yaklaşma fırsatı veren bir cadde olan İstanbul halkının popüler oyunda.

• Her türlü sıcak ve soğuk içeceğin uygun fiyatlarla tadını çıkarabileceğiniz gölgeli sokaktaki bir kafede otururken sevdiğiniz içeceğin tadını çıkarabilirsiniz.

• Yemek yemek isterseniz, efsanevi sokak restoranlarından birinde yerinizi ayırtın ve yerel Türk lezzetlerinden lezzetli bir öğle yemeği yiyin.

• Şemsiyeler Sokağında ki turunuzdan sonra turunuzu ünlü Kadıköy İstanbul ostumpulozoniwa pazarında tamamlayabilir ve daha fazla alışveriş istiyorsanız Moda İstanbul, Teppe Notelos Alışveriş Merkezi gibi İstanbul'un yakın bölgelerinden birine veya çocuklarınızı götürürseniz İstanbul'un Kidzania'sına gidebilirsiniz. .