Akasya AVM

Akasya AVM

Akasya AVM İstanbul'un en güzel ve prestijli alışveriş merkezlerinden biri olup, şehrin Asya ve Avrupa kesimleri arasındaki yolda muhteşem konumu, İstanbul'un İskudar bölgesinde 80.000 metrekarelik bir alanı ve değerli bir alanı ile İstanbul'un en güzel ve prestijli alışveriş merkezlerinden biridir. tüm imkanları ve hizmetleri ile İstanbul turizm merkezini ziyaret etti Gençler ve yaşlılar için çeşitli eğlence ve alışveriş seçeneklerinin yanı sıra.

Yapabileceğiniz başlıca aktiviteler İstanbul Akasya AVM'dir.

• Akasya Alışveriş Merkezi, siz ve aileniz için doyurucu bir alışveriş yemeği anlamına gelen dünyanın önde gelen çeşitli ürünlerinden oluşan bir dizi sunar; bunlardan en ünlüleri Victoria Secret, Apple Stars, Plubere, Jess, Week end ve daha fazlasıdır.

• Akasya Park, İstanbul'daki Akasya Alışveriş Merkezi'nin içinde bitkiler ve su çeşmeleriyle dolu bir alan, köstebek içinde dinlenmek için harika bir yer.

• Küçük çocuğunuzun Akasya Alışveriş Merkezi'nde biraz eğlenme vakti geldi, çünkü İstanbul Kedzania, çocuklarınızı yetişkinler için harika bir karakter öğrenmeye bırakabileceğiniz, funk içindeki küçükler için harika bir oyun ve öğrenme alanı. tıp, mühendislik, uçak sürüşü ve daha fazlası gibi, bölgenin güvenliği altında. Ve pazarlama turunuzu tamamlamanın keyfini çıkarın.

• Akasya AVM film showroomları birkaç saatlik eğlence için bir başka öneridir, en yeni uluslararası 3D filmlerin keyfini çıkarabilirsiniz ve IMAX showroomları da köstebek içinde, bu da daha fazla eğlence ve heyecan anlamına geliyor.

• Tesis bünyesindeki yemek köşesi size 2.000 metrekareden fazla Oryantal, Batı, ızgara, fast food, pizza, Asya ve daha pek çok yemek seçeneği sunar ve yemekten sonra bir kafede oturup yemeğinizin ardından size lezzetli bir tam öğle yemeği sunar. en sevdiğiniz içeceğin tadını çıkarın.

• İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'nde bir alışveriş turunun ardından, yakındaki Emaar Alışveriş Merkezi'ni ziyaret edin veya İstanbul'un büyüleyici Kadıköy semtinde dolaşın, İstanbul'un Pazar Çarşısı'nı veya Türkiye'deki Canopard Caddesi'ni ziyaret edin ve bir aile yürüyüşü için İstanbul'un Özgürlük Parkı'na yürüyün.