Historia AVM

Historia AVM

Historia Alışveriş Merkezi: Al Fatih semtinde şehir merkezinde yer alan İstanbul'un en güzel konaklarından biri olan 6 katlı bina alışveriş ve eğlence seçenekleriyle dolu, Historia Alışveriş Merkezi'nin en önemli özelliği arabuluculuk yapan devasa su çeşmesidir. atmosfere katkıda bulunur. Historia Alışveriş Merkezi, hem alışveriş hem de eğlence meraklıları için İstanbul'un en önemli destinasyonlarından biri ve ziyaretçiler için Türkiye'nin en popüler turizm merkezlerinden biridir. Otel, en önemlisi büyük bir otopark, Şapel ve diğer hizmetler olmak üzere konuklarına çok çeşitli eğlence hizmetleri sunmaktadır.

History Alışveriş Merkezi'nde yapabileceğiniz en önemli aktiviteler

• Dünyanın en ünlü markalarından oluşan İstanbul'un Avrupa liglerinden birindeyseniz, yapabileceğiniz en iyi şey, özel markalardan, giyimden, ayakkabıdan, parfümlerden, aksesuarlardan ve daha fazlasından, L.C. Waikiki, Collins, Paul & Pier, Zara, Nike ve daha fazlası.

• Eğer bir bowling salonuysanız, Hesturia Mall'da arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz, burada geçireceğiniz zaman turunuza daha fazla eğlence ve eğlence katacaktır.

• Historia Alışveriş Merkezi içindeki sinema eğlenceli bir eğlence seçeneğidir, 8 ekranlı sinema salonları ile 3 boyutlu finanse edilen sinema salonlarında en yeni uluslararası filmleri mutlaka izleyin.

• History Alışveriş Merkezi'ndeki yemek seçenekleri, aileniz için lezzetli ve çeşitli bir öğle yemeği, McDonalds, Kentucky ve daha fazlası gibi popüler yemek markalarının yanı sıra Doğu yemekleri ve ızgaraları sunan mağazalar ve lezzetli İtalyan pizzaları ve hamur işleri sunar.

• İstanbul'un Al Arab Caddesi, İstanbul Cuma Pazarı ve İstanbul Panoraması gibi yakındaki turistik yerleri ziyaret ederek bölge turunuzu tamamlayabilirsiniz.

• History Alışveriş Merkezi'ne sadece 85 metre mesafedeki İstanbul Travel Restaurant'a gidin ve harika bir geleneksel Türk yemek deneyiminin tadını çıkarın.