Galata Köprüsü

Galata Köprüsü

Galata Köprüsü, rekreasyonel atmosferi, eğlenceli aktiviteleri, Boğaz'ın ve başlıca turistik yerlerinin muhteşem manzarasıyla, Haliç'in kuzey ve güney uçlarını İstanbul'a bağlamadaki stratejik rolü ile İstanbul'un en önemli ve ünlü Avrupa turistik cazibe merkezlerinden biridir.

Galata Köprüsü'nü gezerken yapılacak en önemli aktiviteler

• Bugünkü turunuza harika ve keyifli bir başlangıç ​​yapmak için, İstanbul'un Galata Köprüsü'nden yaklaşık 5 dakika uzaklıktaki Aminonu sahilinde ve limanında bir yolcu gemisi ile yola çıkabilirsiniz.

• İstanbul Galata Köprüsü'nün ikinci katına çıkarak, muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkarabilir, köprünün altından geçen Boğaz'da dolaşan deniz feribotlarını ve gemileri izleyebilirsiniz.

• Balık tutkunuysanız, İstanbul'un Galata Köprüsü boyunca konuşlandırılan amatör konvoylara katılın, farklı ve taze balıkların perişan halini açığa çıkarın.

• Balık tutmayı seven veya aç değilseniz ve yakaladıklarınızı yemek için yeterince sabrınız yoksa, başta İstanbul'un Galata Köprüsü deniz ürünleri restoranları olmak üzere onlarca Galata Köprüsü restoranının popüler olduğu bodrum katına inebilirsiniz. Türk mutfağı ile.

• Geceleri ziyaret, Boğaz'ın sularını ve İstanbul'un en ünlü cazibe merkezlerini kıyılarında muhteşem bir manzarayla yansıtan bölgenin her santimetresinden renkli ışıkları görmek için harika bir yerdir.

• Tarihi Galata Köprüsü ziyaretinizden sonra Karaköy İstanbul yakınlarındaki Galata Kulesi, Süleymaniye Camii, Rüstam Paşa Camii gibi Osmanlı döneminin en önemli tarihi ve arkeolojik eserlerinden bazılarını ziyaret ederek gezi turlarınızı tamamlayabilirsiniz. Eminönü Pazarı, yeni cami, İstanbul'un Mısır pazarı

• Sonunda Boğaz'ın son noktasından Haliç Körfezi'ne, körfezini çevreleyen bahçelerin ve ormanların manzarası eşliğinde ikinci bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.