madame tussauds istanbul müzesi

madame tussauds istanbul müzesi

Madame Tussauds İstanbul, Türkiye'nin ilk dizi The World Wesley Museums şubesidir ve İstanbul'un en önemli müzelerinden biri, özellikle İstanbul'un Taksim bölgesinde, Kasım 2016'da İstanbul'da açılmıştır.

Turistler, Türkiye turizm turları sırasında dünyanın en ünlü figürlerini sanat ve sinema, spor, bilim ve hatta siyaset gibi farklı seviyelerde görmek için İstanbul'daki Madame Tussauds Müzesi'ni ziyaret ediyor. Bu katılar çok yüksek işçilik ve göz ve saç rengi, ünlü saçın stili ve kıyafetler gibi net, kişisel detaylarla yapılır.


Madame Tussauds İstanbul Müzesi'nde yapabileceğiniz aktiviteler

• Michael Jackson, Justin Biper, Rehana ve diğerleri dahil olmak üzere iyi ünlüleri içeren Müzik Departmanında ünlü ünlüleri ziyaret edin.

• Kültür Bölümünde dünyanın en ünlü bilim adamlarının, mucitlerinin, entelektüellerinin, sanatçılarının ve Albert Einstein, Leonardo da Vinci ve Steve Jobs gibi kendi insanları aracılığıyla dünyayı etkileyen diğerlerinin avatarlarını göreceksiniz.

• Angulina Jolly, Brad Pitt ve diğerlerinin özelliklerini göreceğiniz VIP saha salonunda Türkiye'deki yerel ve uluslararası sinema ünlülerinin heykellerini görün.

• Spor bölümünde Arjantin'den Lionel Messi, Türkiye'den Arda Tauran dahil olmak üzere futbol, ​​basketbol ve diğer spor dallarının ünlüleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

• Tarih Bölümü ve liderler, Mustafa Kemal Atatürk, Sultan Muhammed el-Fetih ve diğer tarihi figürlerin özelliklerini içerir.

• Keyifli bir İstanbul Taksim turunun ardından, İstanbul'un en ünlü İstiklal Caddesi restoranlarından birinde dinlenin veya lüks butiklerle dolu bir caddede alışveriş yapın ve ünlü Galatasaray Hamamı'nda rahatlama ve huzur dolu bir anın tadını çıkarın. İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne veya Taksim Meydanı'na da geçilebilir ve Taksim City Restaurant'ta yemek yiyebilirsiniz.