İstiklâl Caddesi

İstiklâl Caddesi

İstiklal Caddesi'ni ziyaret etmek, özellikle İstanbul'un en ünlü semti Taksim İstanbul'da olduğu için İstanbul'daki yaşamı en canlı haliyle deneyimlemek için en büyük fırsattır. İstiklal Caddesi, İstanbul'un en popüler ve yoğun turistik bölgesidir ve itibarı ve ulusal çıkarları açısından Beşinci Cadde veya Oxford Londra ile karşılaştırılabilir, uzun caddede akla gelebilecek tüm ürünlerin bulunduğu mağazalar, kafeler ve İstanbul'un en iyi restoranları. Aynı zamanda canlı müzikle doludur, sinemalar onu İstanbul'un en önemli gençlik cazibe merkezlerinden biri yapar ve İstanbul'un en iyi pazarlarından bazılarına ev sahipliği yapar.

İstiklal Caddesi'nde yapabileceğiniz aktiviteler

• Tur, İstanbul'un hareketli kalbi ve bu meydanda her türlü ulusal kutlamanın veya etkinliğin canlı merkezi olan Taksim Meydanı'ndan Türkiye İstiklal Caddesi'nde başlar ve ortada Türk devletinin kurucusu Atatürk Heykeli'ni görebilirsiniz. meydanın.

• Türk Kurtuluş Savaşı'nın gerçek bir yansıması olan İstiklal Heykeli'ni veya Taksim Meydanı'ndaki Anıtı keşfedin ve günde 3 milyon ziyaretçi için heykeli ziyaret edin.

• Aktivitelerin başında birçok kafe ve restoranın bulunduğu ünlü tarihi bir koridor olan Çicek Pasji ziyareti geliyor.

• Eski kırmızı tramvaya binerek ve ihtişamını keşfederken İstanbul'un İstiklal Caddesi'ni bir gecede keşfetmenin, İstanbul'un İstiklal Caddesi'ndeki mağazalarından alışveriş ve hediyelik eşya satın almanın eğlencesini kaçırmayın.

• İstanbul'un en iyi restoranları, hem popüler hem de tanınmış İstiklal Caddesi'nde lüksden ucuza değişen restoranlar ve ünlü Türk tatlılarına adanmış restoranlarda öğle yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz.

• İstanbul'un İstiklal Caddesi'nin sokaklar ve ara sokaklardaki fotoğrafları, resimleri ve dekoratif yazıları ile ünlü olduğu duvarlarda yetenekli tabloları görün, İstanbul'un günlük yaşamını yakalamak için mükemmel bir yer.

• Cadde üzerinde bulunan ve güzel Venedik gotik tarzında dekore edilmiş Padova's St Anthony's Kilisesi'ni keşfederek eski zamanların mimari ihtişamını görün.

• Türkiye'nin İstiklal Caddesi'nin kalbinde yer alan, birçok uluslararası ve yerel sergisi ve etkileyici manzarasıyla ünlü Pera Müzesi'ni ziyaret edin.

• İstiklal Caddesi'nden sadece bir dakika, Galatasaray Hamamı'nı ziyaret edin ve unutulmaz bir Türk hamamının keyfini çıkarın ya da İstanbul'un modern Sanat Müzesi'ni veya cadde yakınında bulunan İstanbul'un balmumu müzesini ziyaret ederek İstanbul'un tarihi ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinin. Ve muhteşem Galata Kulesi.