Sultans Aqua city

Sultans Aqua city

Sultans Aqua City, 2002 yılında Fethiye'de yaklaşık 6200 metrekarelik bir alanda hizmete açıldı. Şehirde 10 adet su kaydırağı, 140cm derinliğinde bir yüzme havuzu, 110cm derinliğinde bir dalış havuzu, kaydıraklar ve çocuk havuzları bulunmaktadır. Avrupa eğlence ve güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanan şehir, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen turistik yerlerinden biridir. Şehirde ayrıca çeşitli restoran ve kafeler, Yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme tesisleri ve engelli erişimine uygundur. Sultans Aqua City Bölümü yarışlar, su sporları, resim ve renk festivalleri gibi gençlere ve yaşlılara uygun çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

Sultans Aqua City'de yapabileceğiniz aktiviteler

• Çok yükseklikli oyunlarda ve su kaydıraklarında ve yeteneklerinize meydan okuyan birçok form ve uzunlukta benzersiz maceralar yaşayabilirsiniz.

• çocuklarınız kaydıraklar, su perdeleri, aerobik ve diğer heyecan verici oyun formları dahil kendi havuzlarında yüzebilir ve oynayabilir.

• Yeşillikler arasında yürüyün, havuzlarda yüzün ve havuzların etrafına dağılmış şezlonglarda dinlenin.

• Şehrin Fil, Voleybol ve Su Futbolu gibi diğer çeşitli sporlar için kesinlikle duyacağınız birkaç kurs vardır.

• Hem açık hem de kapalı salonlar da dahil olmak üzere şehrin restoran ve kafelerinden birinde gün boyunca lezzetli bir yemek ve içeceklere ihtiyaç vardır.