Dalyan

Dalyan

Türkiye'de pek çok Arap ziyaretçinin göz ardı ettiği bir turizm bölgesi, Marmaris yakınlarındaki Mogla ilinde, Türkiye'nin güneybatı kıyısında yer alan Dalyan'dır. Dalian'da Aztozu Plajı gibi birçok doğal alan, bir dizi tarihi turistik yer ve tabii ki şehirde restoranlar ve eğlence gibi başka cazibe merkezleri de var.

Dalyan bölgesinde yapabileceğiniz aktiviteler

• Sık sık sahile yayılan nadir bir deniz kaplumbağası türü olan Creta Creta kaplumbağalarını görebileceğiniz bölgenin en ünlü Aztozo plajını ziyaret ederek başlayın.

• ayrıca Atozo Plajı'nda denize girebilir veya sahilde dinlenebilir, denizin, güneşin ve temiz havanın tadını çıkarabilir, ayrıca bir tekne veya tekne kiralayıp gezintiye çıkabilirsiniz.

• Kwigkis'in tatlı su gölünde yüzün veya yavaş bir tekne turuna çıkın ve her iki tarafta yoğun kamış birikintisi malzemesi ile çevrili berrak suların tadını çıkarın.

• Şehirdeki tarihi yerleri gezmek isterseniz, Roma döneminin ticaret şehri Canus kalıntılarına, Roma amfi tiyatro kalıntılarına ve hamamlarına ulaşmak için tekne kiralayabilir, Kral Mezarları'nı ziyaret edebilir ve ardından 400 -yıllık Likya Kaya mezarları.

• Dalian bölgesinde yapabileceğiniz farklı deneyimlerden biri de tüm vücudunuzun doğal çamurla kaplı olup kurumaya bırakılıp sonra termal havuzda yüzerek tamamen çözüldüğünü deneyimleyebileceğiniz Liza Çavuş Termal'i ziyaret etmektir. Çamur vücudu derinlemesine temizlerken bu size temiz bir his verir.

• Dalyan'dan ayrılmadan önce kendi yemeklerini ve deniz ürünlerini denemeyi unutmayın, bu nedenle sahildeki veya daha uzaktaki restoranlardan birinde yemek yiyin.