Mersin Plajı

Mersin Plajı

Türkiye'nin güneyinde yer alan ve Akdeniz suları ile uzun bir kıyı şeridini paylaşan Mersin, Türkiye'nin en önemli turizm şehirlerinden biri olmasının yanı sıra, gökdelenlerin ve çok sayıda otel ve tatil köyünün yayıldığı en önemli ticari şehirler olarak kabul edilmektedir. Akdeniz kıyısı. Pek çok rekreasyon tesisi ve arkeolojik alan ile şehrin yılın büyük bir bölümünde hoş bir atmosfere sahip olması, pek çok turisti Mersin'in en güzel turistik noktalarının tadını çıkarmak için şehre getirmiştir.

Mersin plajları, şehrin mavi sularını birleştiren plajları, doğrudan deniz kıyısına bakan dağlık arazi ve şehrin sokaklarına ve sokaklarına bakan plajları ile şehrin en heyecan verici cazibe merkezlerinden biridir. Bu yazımızda sizlere Mersin Plajında ​​yapılacak en güzel şeyleri sunuyoruz.


Mersin Plajınında yapabileceğiniz en iyi 6 aktivite

• Mersin Plajına vardığınızda tatlı suda arkadaşlarla yüzmekten daha iyisi yoktur.

• Çocuklarınız için kum oyuncakları hazırlayabilirsiniz, ancak kumda şekiller çizmeyi veya kum evler, Akdeniz'in altın kumlarını kurmayı seviyorsanız.

• Tekne yarışı Mersin Plajı'nın tüm yıl boyunca sunduğu en iyi plaj sporlarından biridir, bu tür heyecan verici sporların yanı sıra balık tutma, dalış ve daha fazlasını deneyimleyebilirsiniz.

• Sahil kenarındaki bir şahin satıcısından lezzetli dondurma veya alkolsüz içecekler alabilirsiniz, buradaki dükkanlarda ayrıca atıştırmalıklar, sıcak içecekler ve taze meyve suları sunulmaktadır.

• Bisiklet almanın ve Akdeniz sahilinde geniş bir tura çıkmanın daha iyi bir yolu yoktur, kiralık dükkanlar ile, çocuklarınıza küçük bisikletler de getirebilirsiniz.